2018 ser ut att bli ett fantastiskt tv-år. Många spännande premiärer samtidigt som flera populära serier släpper nya säsonger borgar för många sköna timmar i tv-soffan.

Nya säsonger av gamla favoriter

  • Taboo, säsong två

I September är väntan över för alla som inte kan få nog av Tom Hardys hesa stämma och tatuerade överkropp. Då kommer nämligen säsong 2 av BBCs historiska drama Taboo.

  • The Handmaid’s Tale, säsong två

Elisabeth Moss är tillbaka i rutan i April med säsong två av den mörkaste, mest dystopiska framtidsvisionen som någonsin sänts på tv. The Handmaid’s Tale har tagit såväl tittare som kritiker med storm och vi är många som är spända på att få följa handlingens eventuella upplösning.

  • Better Things, säsong tre

Better Things har med sina två första säsonger satt standarden för hur bra vardagsrealism ska se ut. Pamela Adlon spelar en överarbetad, underbetald och utmattad ensamstående trebarnsmor som försöker få ihop tillvaron som kämpande skådis långt ner på stegen i drömfabriken.

  • Billions, säsong tre

Miljardären Bobby Axelrod fortsätter kampen för sina pengar, sin frihet och sin familj. Mot sig har han distriktsåklagare Chuck Rhoades som envetet fortsätter sitt korståg mot en, i hans ögon, genomkorrupt och kriminell opportunist.

Nya serier att se fram emot 2018

  • Altered Carbon, Netflix

Science-fiction med Joel Kinnaman i huvudrollen. Serien är baserad på böckerna av Richard K. Morgan och handlar om en framtid där medvetandet kan resa mellan olika platser och planeter genom att använda sig av artificiella kroppar.

  • Castle Rock, Hulu

En serie som utspelar sig i den fiktiva staden Castle Rock, känd från många av Stephen Kings böcker. Bill Skarsgård syns i en av rollerna.

  • Mosaic, HBO

Kriminaldrama regisserat av Stephen Soderbergh som återvänder till HBO efter succén med The Knick.

  • The First, Hulu

Drama som tar oss med på en spännande resa till Mars där vi får följa de första människorna att kolonisera den röda planeten. I huvudrollen ser vi Sean Penn.